domov
- FAQ
VIRTUALNI
KATALOGI


POTOVANJA
POČITNICE
ROMANJA
KRIŽARJENJA
LETALSKE KARTE
Sejšeli - novo leto
od 29.dec.2019
do 06.jan.2020
Cena
2.790 (najmanj 30 potnikov),
2.950 (najmanj 15 potnikov),
> Program potovanja
1. dan: Maribor-Ljubljana-Afrika
Organiziran transfer iz Slovenije do letališča Marco Polo v Benetkah. Polet s Qatar Airways ob 16.00 proti Dohi.
2. dan: Sejšeli-Mahe-Beau Vallon
Nadaljevanje poleta proti Sejšelom. Popoldanski pristanek na Sejšelih na osrednjem otoku Mahe. Organiziran transfer na severni del otoka do čudovitega zaliva Beau Vallon do hotela Coral Strand****. Namestitev, čas za spoznavanje okolice in kopanje. Nočitev.
3. dan: Sejšeli, Victoria
Po zajtrku organiziran izlet z našim vodnikom (prevoz z lokalnimi avtobusi) v otoško prestolnico Victoria. Ogled središča mesta z mestno hišo, urnim stolpom, anglikansko in katoliško cerkvijo ter hindujskim templjem. Nekaj prostega časa v vrvežu na tamkajšnji tržnici oziroma za manjše nakupe. Nato peš do urejenega botaničnega vrta z rastlinami, značilnimi za ta del sveta. Posebnost so kokosove palme Coco de Mer in orjaške želve. Vrnitev v hotel, prosto popoldne za kopanje ter priprava na najdaljšo noč. Silvestrska večerja v hotelski restavraciji (in na plaži ob hotelu) z glasbo in zabavnim programom. Srečno 2020! Zabava do zgodnjih ur!
4. dan: Sejšeli, prosto
Zajtrk. Prost dan za kopanje, sončenje na plaži, sprehod ob zalivu Beau Vallon, različne aktivnosti po želji. Nočitev v hotelu.
5. dan: otok Mahe
Zajtrk. Sledi celodnevni krožni izlet po otoku Mahe s postanki na najlepših otoških plažah in ogled nekaterih večjih otoških znamenitosti. Krajša avtobusna panorama prestolnice Victoria, nato po slikoviti hribovski poti preko nacionalnega parka Morne do najvišje razgledne točke. Spust na zahodno obalo in v nadaljevanju obisk trgovine z lokalnimi ročnimi izdelki, foto postanek pri plantaži čaja in vstop v naravni rezervat Cap Lazare. Kosilo v lokalni restavraciji, možnost krajšega kopanja na eni izmed čudovitih peščenih plaž...
Vrnitev v Beau Vallon. Nočitev.
6. dan: Sejšeli, prosto
Zajtrk. Prost dan v hotelu in v letoviškem kraju za kopanje, sončenje oziroma različne aktivnosti po želji. Nočitev.
7. dan: Sejšeli, prosto (opcijski izlet s kosilom na otoka Praslin in La Digue)
Zajtrk in prost dan za kopanje. Po želji celodnevni izlet s hitrimi ladjami na otoka Praslin in La Digue (vožnja v pristanišče in plovba na otok Praslin, znan po čudovitih plažah in narodnem parku Valle de Mai z več tisoč kokosovimi palmami; plovba na otok La Dique, kjer še vedno živijo na tradicionalni način, brez avtomobilov; kosilo vključeno). Nočitev v hotelu.
8. dan: Sejšeli-Doha
Zajtrk. Prosto dopoldne za kopanje in zadnje opravke v letoviškem kraju. V zgodnejših popoldanskih urah slovo od hotela in transfer na letališče. Polet letala družbe Qatar Airways ob 18.10 proti Dohi, kjer bo pristanek predvidoma ob 22.45 po lokalnem času. Sledi namestitev v hotelu v Dohi (transfer vključen).
9. dan: Doha-Benetke-Ljubljana-Maribor
V zgodnjih jutranjih urah transfer na letališče in ob 08.00 polet letala proti Evropi. Pristanek na letališču v Benetkah, sledi še organiziran transfer nazaj v Slovenijo.
Vaše mnenje
Vaše ime:
Kontakt (email ali telefon):
Naslov potovanja:
DODAJ SLIKO
Turisticna agencija TRUD I Krekov trg 1 SI - 1000 Ljubljana, Slovenija    M: trud@trud.si    T: 00386 (0)1 360 28 20    F: 00386 (0)1 360 28 07  |  Avtorji