domov
- FAQ
VIRTUALNI
KATALOGI


POTOVANJA
POČITNICE
ROMANJA
KRIŽARJENJA
LETALSKE KARTE
Sejšeli
Potovanje in počitnice na rajskem otočju
od 24.okt.2020
do 31.okt.2020
Cena
1.710 (najmanj 20 potnikov),
1.820 (najmanj 15 potnikov),
1.930 (najmanj 10 potnikov),
> Program potovanja
1. dan: Maribor-Ljubljana-Afrika
Organiziran transfer iz Slovenije (Maribora, Celja, Ljubljane) do enega bližnjih letališč. Popoldanski ali večerni polet s prestopanjem proti Afriki.
2. dan: Sejšeli-Mahe-Beau Vallon
Nadaljevanje poleta proti Sejšelom. Popoldanski pristanek na Sejšelih na osrednjem otoku Mahe. Organiziran transfer na severni del otoka do čudovitega zaliva Beau Vallon do hotela Coral Strand****. Namestitev, čas za spoznavanje okolice in kopanje. Nočitev.
3. dan: Sejšeli, prosto
Zajtrk. Prost dan za kopanje, sončenje na plaži, sprehod ob zalivu Beau Vallon, različne aktivnosti po želji. Nočitev v hotelu.
4. dan: Sejšeli, Victoria
Po zajtrku organiziran izlet z našim vodnikom (prevoz z lokalnimi avtobusi) v otoško prestolnico Victoria. Ogled središča mesta z mestno hišo, urnim stolpom, anglikansko in katoliško cerkvijo ter hindujskim templjem. Nekaj prostega časa v vrvežu na tamkajšnji tržnici oziroma za manjše nakupe. Nato peš do urejenega botaničnega vrta z rastlinami, značilnimi za ta del sveta. Posebnost so kokosove palme Coco de Mer in orjaške želve. Vrnitev v hotel in prosto popoldne za kopanje. Nočitev v hotelu.
5. dan: Sejšeli, prosto (opcijski izlet s kosilom po otoku)
Zajtrk in prost dan za kopanje. Po želji
celodnevni krožni izlet po otoku (do prestolnice Victoria ob vzhodni obali do mesteca Anse Royale, nato na najjužnejši del otoka do čudovite plaže Anse Intendance, postanek ob zahodni obali pri Petite Anse in vrnitev preko nacionalnega parka Morne; postanki na najlepših otoških plažah in ogled nekaterih znamenitosti ob poti; vključeno kosilo). Nočitev v hotelu.
6. dan: Sejšeli, prosto (opcijski izlet s kosilom na otoka Praslin in La Digue)
Zajtrk in prost dan za kopanje. Po želji celodnevni izlet s hitrimi ladjami na otoka Praslin in La Digue (vožnja v pristanišče in plovba na otok Praslin, znan po čudovitih plažah in narodnem parku Valle de Mai z več tisoč kokosovimi palmami; plovba na otok La Dique, kjer še vedno živijo na tradicionalni način, brez avtomobilov; kosilo vključeno). Nočitev v hotelu.
7. dan: Sejšeli-Evropa
Zajtrk in če bo čas še prosto za zadnje kopanje. Predvidoma opoldansko slovo od hotela in transfer na letališče. Polet letala proti Evropi z enim prestopanjem.
8. dan: Maribor-Ljubljana
Jutranji pristanek na enem bližnjih letališč in organiziran transfer v Slovenijo do Ljubljane in Maribora.
Vaše mnenje
Vaše ime:
Kontakt (email ali telefon):
Naslov potovanja:
DODAJ SLIKO
Turisticna agencija TRUD I Krekov trg 1 SI - 1000 Ljubljana, Slovenija    M: trud@trud.si    T: 00386 (0)1 360 28 20    F: 00386 (0)1 360 28 07  |  Avtorji