domov
- FAQ
VIRTUALNI
KATALOGI


POTOVANJA
POČITNICE
ROMANJA
KRIŽARJENJA
LETALSKE KARTE
Pariz z letalom
Romantična prestolnica Evrope
od 23.jun.2019
do 25.jun.2019
Cena
390 (najmanj 25 potnikov),
430 (najmanj 15 potnikov),
> Program potovanja
1. dan: Maribor-Ljubljana-Benetke-Pariz
Okoli polnoči se odpeljemo na beneško letališče. Polet ob 6.35 zjutraj in pristanek v Parizu ob 8.25 uri. Avtobusna vožnja v Pariz in krožni panoramski ogled mesta: trg Bastille, mestna hiša, ulica Rivoli, trg Concorde, Elizejske poljane, Elizejska palača, trg Trocadero, Eifflov stolp, opera... Nastanitev v hotelu, nato nadaljujemo z ogledi v popoldanskem času (prevoz z metrojem). Vožnja do mestnega otoka s pravosodno palačo, najstarejšo uro, Conciergerie in katedralo Notre Dame. Sprehod v Latinsko četrt do Sorbone, Panteona in Luksemburških vrtov. Še večerni sprehod okrog centra Georges Pompidou, vrnitev v hotel in nočitev.
2. dan: Pariz / Eurodisney / Versailles
Po zajtrku prost dan za oglede ali nakupe (možen odhod v zabaviščni park Eurodisney)
ali možnost organiziranega ogleda z vodnikom: vzpon na Eifflov stolp, vožnja z vlakom v Versailles in ogled soban dvorca »sončnega kralja« Ludvika XIV. Proti večeru vzpon na grič Montmartre (prevoz z metrojem), ogled cerkve Sacre Couer in sprehod do trga umetnikov Place du Tertre ter do zabaviščne ulice Pigalle. Vrnitev v hotel in nočitev.
3. dan: Pariz-Benetke-Ljubljana-Maribor
Zajtrk. Prosto za samostojne oglede in nakupe. Samostojno ali po želji z vodnikom možnost obiska katerega izmed številnih muzejev (Louvre, muzej impresionistov, Rodinov muzej...). Možnost vožnje z ladjico po reki Seini. Pozno popoldne transfer na letališče in polet ob 21.40 v Benetke. Še transfer v Slovenijo in zaključek potovanja.
Vaše mnenje
Vaše ime:
Kontakt (email ali telefon):
Naslov potovanja:
DODAJ SLIKO
Turisticna agencija TRUD I Krekov trg 1 SI - 1000 Ljubljana, Slovenija    M: trud@trud.si    T: 00386 (0)1 360 28 20    F: 00386 (0)1 360 28 07  |  Avtorji