domov
- FAQ
VIRTUALNI
KATALOGI


POTOVANJA
POČITNICE
ROMANJA
KRIŽARJENJA
LETALSKE KARTE
DOMOV > ZEMLJEVID POTOVANJ > EVROPA > KANARSKI OTOKI > Kanarski otoki (Tenerife in Gran Canaria)
Kanarski otoki (Tenerife in Gran Canaria)
Tenerife in Gran Canaria
od 26.apr.2020
do 02.maj.2020
Cena
950 (najmanj 40 potnikov),
995 (najmanj 30 potnikov),
> Program potovanja
1. dan: Ljubljana-Maribor-Dunaj-Tenerife
Nočni transfer do letališča na Dunaju in polet proti Kanarskim otokom. Dopoldanski pristanek ter vožnja do enega izmed letoviških krajev na otoku. Prosto popoldne, večerja in nočitev.
2. dan: izlet po otoku Tenerife
Po zajtrku celodnevni izlet po otoku. Najprej mimo plaže La Arena do klifov Los Gigantes. Ogled pol tisočletja stare vasice Erjos. Nadaljevanje do razgledišča El Tanque in čudovit razgled na vasico Garachico, ki je bila nekoč najpomembnejše pristanišče na otoku. V Icod de los Vinos postanek ob najstarejšem drevesu na svetu, Zmajevem drevesu. Še obisk kraja La Orotava, vrnitev v hotel, večerja in nočitev.
3. dan: gora Teide
Po zajtrku izlet na vulkansko goro Teide, ki je najvišji vrh Španije in eden izmed redkih še aktivnih vulkanov v Evropi. Nato skozi narodni park Canadas del Teide z več endemitskimi vrstami flore in favne, ki spominja na lunino površje. Po želji in z doplačilom vzpon z žičnico pod vrh gore za občudovanje razgledov na celotne Kanarske otoke. Vrnitev v hotel. Večerja in nočitev.
4. dan: prost dan (obisk parka Loro)
Zajtrk. Prost dan za raziskovanje letoviškega mesta, uživanje na plaži, sprehode v okolico. Možnost obiska znanega parka Loro (doplačila) ali z ladjo na sosednji otok La Gomera (doplačilo).
Večerja in nočitev v hotelu.
5. dan: Tenerife-Gran Canaria-Las Palmas
Po zajtrku odhod v pristanišče in plovba na otok Gran Canaria. Vožnja v Las Palmas in krajši ogled otoške prestolnice. Prosto popoldne ali po želji obisk enega od tematskih parkov. Večerja v hotelu.
6. dan: izlet po otoku Gran Canaria
Zajtrk. Celodnevni izlet po »majhnem kontinentu«, kot otok Gran Canaria pogosto imenujejo. Vožnja po slikoviti pokrajini: od peščenih sipin do nasadov banan, bujne tropske poraščenosti v notranjosti in skalnatih pobočjih, ki se ponekod veličastno spuščajo v morje. V notranjosti otoka obisk tipičnih vasic. Večerja in nočitev v hotelu.
7. dan: Gran Canaria-Dunaj-Maribor-Ljubljana
Zajtrk in transfer do letališča ter polet proti Dunaju. Še transfer do odhodnih krajev.
Vaše mnenje
Vaše ime:
Kontakt (email ali telefon):
Naslov potovanja:
DODAJ SLIKO
Turisticna agencija TRUD I Krekov trg 1 SI - 1000 Ljubljana, Slovenija    M: trud@trud.si    T: 00386 (0)1 360 28 20    F: 00386 (0)1 360 28 07  |  Avtorji