Malorca
Aktivne počitnice
od 28.jun.2020
do 04.jul.2020
Cena
595 (najmanj 30 potnikov),
Vključuje: letalski polet (z družbo Easyjet), letališke takse in 1 kos ročne prtljage v dimenzijah 56 x 45 x 25 cm, 6 x polpenzion v hotelu Reina del Mar***, transferje od letališča do hotela in nazaj na Mallorci, organiziran ogled mesta Palma (z javnim prevozom), slovenskega vodnika;
Doplačilo po želji: enoposteljna soba 145 evrov, za 1 kos velike prtljage (do 23 kg) 50 evrov, prevoz do letališča Benetke in nazaj 55 evrov, za različne izlete po otoku in obisk zabaviščnih parkov (cene naknadno);
Popusti: - otrok do 11. leta (z dvema odraslima) = 25% - otrok do 11. leta (z enim odraslim) = 10% - tretja odrasla oseba v sobi = 10%
Razno: Hotel REINA DEL MAR*** je le 300 metrov oddaljen od plaže v letovišču El Arenal na južni obali otoka Mallorca. Hotel ima 180 sob v 9 nadstropjih. Sobe so klimatizirane, opremljene s SAT-tv, telefonom, wifi-jem, kopalnico, balkonom... V hotelu je restavracija (samopostrežna zajtrk in večerja), bar, zunanji bazen z ležalniki in senčniki (omejeno število)... Do centra letoviškega mesteca je cca 300 metrov, do mesta Palma je cca 15 km, do tja je tudi redna povezava z lokalnim avtobusom;
> Program potovanja
1. dan: Maribor-Ljubljana-Benetke-Mallorca
Zbor potnikov na letališču Benetke (po želji organiziran transfer do letališča) ob 11.00 uri. Polet letala proti Balearom. Po pristanku na letališču Palma na otoku Mallorca sledi organiziran transfer do hotela Reina del Mar v bližnjem obmorskem letovišču El Arenal. Nastanitev v hotelu, čas za osvežitev, prvo kopanje, spoznavanje okolice. Večerja in nočitev.
2. dan: Palma de Malorca
Po zajtrku prosto dopoldne za kopanje. Sledi popoldanski ogled (prevoz z linijskim avtobusom) otoške prestolnice Palme: mestno središče z znamenito katedralo, La Almudaino, mestno hišo, pokrito tržnico... Še nekaj prostega v centru mesta, organizirana vrnitev v hotel, večerja in nočitev.
3. dan: prosto ali celodnevni izlet po otoku
Zajtrk. Prost dan v hotelu in na plaži za kopanje in druge aktivnosti. Po želji celodnevni izlet po severnem in zahodnem delu otoku (vasica Inca, ribiška vas Porto Pollensa, slikoviti polotok Formentor s svetilnikom, mestece Soller, ki se nahaja med plantažami pomaranč, limon, oljčnih nasadov, kraj Valldemosa, kjer je živel tudi skladatelj Chopin ...). Večerja in nočitev v hotelu.
4. dan: izlet na vzhodni del otoka
Po zajtrku možnost organiziranega izleta
na vzhodni del otoka do mesteca Porto Cristo za ogled znamenite Zmajeve jame in obisk tovarne biserov v kraju Manacor. Večerja v hotelu.
5. dan: prosto in možnost izletov
Polpenzion v hotelu. Prosto v letoviškem kraju za kopanje, različne športne aktivnosti, samostojno odkrivanje otoka, odhod v mesto Palmo z lokalnim avtobusom... Po želji bodo organizirani še kakšni dodatni izleti (vožnja z ladjico, obisk katerega izmed zabaviščnih parkov…)
6. dan: prosto in možnost izletov
Polpenzion v hotelu. Prosto v letoviškem kraju za kopanje, različne športne aktivnosti, samostojno odkrivanje otoka, odhod v mesto Palmo z lokalnim avtobusom... Po želji bodo organizirani še kakšni dodatni izleti (vožnja z ladjico, obisk katerega izmed zabaviščnih parkov…)
7. dan: Mallorca-Benetke-Ljubljana-Maribor
Zajtrk in prosto dopoldne v letoviškem kraju. Zgodnji popoldanski transfer na letališče in polet letala proti Benetkam. Zaključek potovanja (po želji še organiziran prevoz v Slovenijo).