domov
- FAQ
VIRTUALNI
KATALOGI


POTOVANJA
POČITNICE
ROMANJA
KRIŽARJENJA
LETALSKE KARTE
DOMOV > ZEMLJEVID POTOVANJ > EVROPA > RUSIJA > Rusija - Moskva in St. Peterburg
Rusija - Moskva in St. Peterburg
Moskva, St. Peterburg, Carskoje Selo
od 25.apr.2020
do 29.apr.2020
Cena
1.090 (najmanj 30 potnikov),
1.190 (najmanj 20 potnikov),
> Program potovanja
1. dan: Ljubljana-Maribor-Dunaj-St. Peterburg
Zgodnji jutranji transfer do letališča na Dunaju. Ob 10.00 direkten polet v Rusijo. Pristanek v St. Peterburgu ob 13.30. Prvi panoramski ogled enega najlepših in nekdaj najbogatejših mest v Evropi: otok Vasilijevski, Isakijevska cerkev, obisk trdnjave sv. Petra in Pavla z grobnico ruskih carjev (notranji ogled). Večerja in nočitev.
2. dan: St. Peterburg
Zajtrk. Obisk Ermitaža, enega največjih in najbogatejših muzejev na svetu. Popoldan prosto za samostojne oglede ali nakupe. Večerna možnost plovbe z ladjo po kanalih reke Neve. Nočitev.
3. dan: Carskoje Selo-St. Peterburg-Moskva
Zajtrk. Izlet v Carskoje Selo in ogled razkošne nekdanje carske rezidence. Ogled palače in parkov. Vrnitev v St. Peterburg. Zvečer večerja v restavraciji, odhod na železniško postajo, vkrcanje na spalnik (kupeji za 4 osebe) za Moskvo. Nočna vožnja in nočitev na vlaku.
4. dan: Moskva
Jutranji prihod v Moskvo.
Organiziran zajtrk v lokalni restavraciji, nato celodnevni ogled ruske prestolnice: Rdeči trg, Leninov mavzolej, cerkev Vasilija Blaženega, veleblagovnica Gum. Prosto popoldne. Nočitev v hotelu.
5. dan: Moskva-Dunaj-Maribor-Ljubljana
Zajtrk. Ogled Kremlja (palača, carski zvon, katedrala). Še zadnji sprehod po Rdečem trgu, nato transfer na letališče. Polet preko Zuricha in večerni pristanek na Dunaju. Še organiziran prevoz do Slovenije.
Vaše mnenje
Vaše ime:
Kontakt (email ali telefon):
Naslov potovanja:
DODAJ SLIKO
Turisticna agencija TRUD I Krekov trg 1 SI - 1000 Ljubljana, Slovenija    M: [email protected]    T: 00386 (0)1 360 28 20    F: 00386 (0)1 360 28 07  |  Avtorji