domov
- FAQ
VIRTUALNI
KATALOGI


POTOVANJA
POČITNICE
ROMANJA
KRIŽARJENJA
LETALSKE KARTE
DOMOV > ZEMLJEVID POTOVANJ > EVROPA > RUSIJA > Rusija - Moskva in St. Peterburg
Rusija - Moskva in St. Peterburg
Moskva, St. Peterburg, Carskoje Selo
od 28.apr.2019
do 02.maj.2019
Cena
1.090 (najmanj 30 potnikov),
1.190 (najmanj 20 potnikov),
> Program potovanja
1. dan: Ljubljana-Maribor-Dunaj-Moskva
Organiziran transfer iz Ljubljane in Maribora do letališča na Dunaju. Ob 10.00 direkten polet v Moskvo. Po pristanku sledi prvi panoramski ogled Moskve. Transfer do hotela in namestitev. Nočitev.
2. dan: Moskva-večerni vlak v St. Peterburg
Zajtrk. Celodnevni ogled Moskve: Rdeči trg, Leninov mavzolej, cerkev Vasilija Blaženega, veleblagovnica Gum, kompleks Kremlja (kremeljska palača, carski zvon, katedrala...). Nekaj prostega za kosilo in samostojne oglede. Popoldne sprehod po slikoviti ulici Arbat. Večerja v restavraciji, odhod na železniško postajo, vkrcanje na spalnik (kupeji za 4 osebe) za St. Peterburg. Nočna vožnja in nočitev na vlaku.
3. dan: St. Peterburg
Jutranji prihod v St. Peterburg, verjetno eno najlepših in nekdaj najbogatejših mest v Evropi. Krajša osvežitev, nato krožni ogled: Vasiljevski otok, Isakijevska cerkev, obisk trdnjave sv. Petra in Pavla z grobnico ruskih carjev – notranji ogled. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.
4. dan: St. Peterburg, Ermitaž
Zajtrk. Obisk Ermitaža, enega največjih in najbogatejših muzejev na svetu. Popoldne prosti čas za samostojne oglede ali nakupe. Večerna možnost plovbe z ladjo po kanalih reke Neve. Nočitev.
5. dan: St. Peterburg-Carskoje Selo-Dunaj-Maribor-Ljubljana
Zajtrk. Sledi izlet v Carskoje Selo in ogled nekdanje razkošne carske rezidence. Ogled palače in parkov. Sledi transfer na letališče in direkten polet na Dunaj, od koder nas čaka še transfer do odhodnih krajev.
Vaše mnenje
Vaše ime:
Kontakt (email ali telefon):
Naslov potovanja:
DODAJ SLIKO
Turisticna agencija TRUD I Krekov trg 1 SI - 1000 Ljubljana, Slovenija    M: trud@trud.si    T: 00386 (0)1 360 28 20    F: 00386 (0)1 360 28 07  |  Avtorji