DOMOV > ZEMLJEVID POTOVANJ > EVROPA > RUSIJA > Rusija - Moskva in St. Peterburg
Rusija - Moskva in St. Peterburg
Moskva, St. Peterburg, Carskoje Selo
od 25.apr.2020
do 29.apr.2020
Cena
1.090 (najmanj 30 potnikov),
1.190 (najmanj 20 potnikov),
Vključuje: letalski prevoz, letališke pristojbine, transfer do letališča in nazaj, 3 nočitve z zajtrkom v hotelih*** v dvoposteljnih sobah, nočitev na spalnem vlaku v kupeju za štiri osebe, dve večerji po programu, vse oglede in prevoze v Rusiji po programu, vse vstopnine po programu, stroški ruskega vizuma, slovenskega vodnika;
Doplačilo po želji: enoposteljna soba v hotelih 85 evrov, za dvoposteljni kupe na vlaku Moskva-Sankt Peterburg 90 evrov/osebo;
Vizum: vsi potniki morajo ob prijavi oddati kopijo potnega lista. Za pridobitev ruskega vizuma je potrebno tri tedne pred odhodom oddati nepoškodovane potne liste (veljavnost še najmanj 6 mesecev), eno fotografijo, izpolnjen obrazec ter zavarovalno polico s kritjem najmanj 30.000;
> Program potovanja
1. dan: Ljubljana-Maribor-Dunaj-St. Peterburg
Zgodnji jutranji transfer do letališča na Dunaju. Ob 10.00 direkten polet v Rusijo. Pristanek v St. Peterburgu ob 13.30. Prvi panoramski ogled enega najlepših in nekdaj najbogatejših mest v Evropi: otok Vasilijevski, Isakijevska cerkev, obisk trdnjave sv. Petra in Pavla z grobnico ruskih carjev (notranji ogled). Večerja in nočitev.
2. dan: St. Peterburg
Zajtrk. Obisk Ermitaža, enega največjih in najbogatejših muzejev na svetu. Popoldan prosto za samostojne oglede ali nakupe. Večerna možnost plovbe z ladjo po kanalih reke Neve. Nočitev.
3. dan: Carskoje Selo-St. Peterburg-Moskva
Zajtrk. Izlet v Carskoje Selo in ogled razkošne nekdanje
carske rezidence. Ogled palače in parkov. Vrnitev v St. Peterburg. Zvečer večerja v restavraciji, odhod na železniško postajo, vkrcanje na spalnik (kupeji za 4 osebe) za Moskvo. Nočna vožnja in nočitev na vlaku.
4. dan: Moskva
Jutranji prihod v Moskvo. Organiziran zajtrk v lokalni restavraciji, nato celodnevni ogled ruske prestolnice: Rdeči trg, Leninov mavzolej, cerkev Vasilija Blaženega, veleblagovnica Gum. Prosto popoldne. Nočitev v hotelu.
5. dan: Moskva-Dunaj-Maribor-Ljubljana
Zajtrk. Ogled Kremlja (palača, carski zvon, katedrala). Še zadnji sprehod po Rdečem trgu, nato transfer na letališče. Polet preko Zuricha in večerni pristanek na Dunaju. Še organiziran prevoz do Slovenije.