domov
- FAQ
VIRTUALNI
KATALOGI


POTOVANJA
POČITNICE
ROMANJA
KRIŽARJENJA
LETALSKE KARTE
Silvestrovanje na Sardiniji
Silvestrovanje in mini križarjenje
od 30.dec.2018
do 02.jan.2019
Cena
499 (najmanj 45 potnikov),
539 (najmanj 35 potnikov),
> Program potovanja
1. dan: Maribor-Ljubljana-Montecatini Terme-Livorno
Jutranji odhod iz Maribora, vstopanje potnikov v Celju in Ljubljani. Vožnja mimo Benetk, Bologne in Firenc do mesteca Montecatini Terme, kjer nas čaka popoldanski ogled. Sledi pot do pristanišča v Livornu, kjer se zvečer vkrcamo na moderen trajekt. Nastanitev v kabinah, samopostrežna večerja in zabava z živo glasbo. Nočna vožnja proti Sardiniji.
2. dan: Golfo Aranci-Castelsardo-Alghero-Golfo Aranci
Po zajtrku pristanemu v mestu Golfo Aranci na Sardiniji. Odpeljemo se proti zahodnemu delu tega sredozemskega otoka do Castelsarda, slikovitega obzidanega mesta z mogočno lego nad morjem. Po ogledu nadaljevanje poti v Alghero, mesteca ob zahodni obali, kjer v mešanici arhitekturnih slogov začutimo bogato zgodovino tega dela otoka. Sprehodimo se po uličicah in spoznamo cerkev sv. Frančiška. Po ogledu se vrnemo na ladjo, ki je zasidrana
v pristanišču. Zvečer se prične silvestrska zabava z večerjo in živo glasbo. Zabava do jutranjih ur in prenočevanje v naših kabinah.
3. dan: St. Teresa di Gallura-Capo Testa-Smaragdna obala-Golfo Aranci
Po poznem zajtrku se bomo odpravili na spoznavanje severnega dela otoka – znamenite Coste Smeralde (Smaragdne obale). Ustavili se bomo v pristaniškem kraju St. Teresa di Gallura. Krajši postanek. Nato vožnja do polotoka Capo Testa, ki velja za posebno naravno znamenitost zaradi granitnih formacij. Nato se vrnemo na ladjo, kjer nas čaka samopostrežna večerja in ples. Nočna plovba proti celini.
4. dan: Livorno-Pisa-Ljubljana-Maribor
Zajtrk na ladji in pristanek v Livornu. Odpeljemo se do Pise, kjer se sprehodimo po trgu Miracoli s katedralo, krstilnico in znamenitim poševnim stolpom. Sledi povratek proti Sloveniji, kamor se vrnemo v večernih urah.
Vaše mnenje
Vaše ime:
Kontakt (email ali telefon):
Naslov potovanja:
DODAJ SLIKO
Turisticna agencija TRUD I Krekov trg 1 SI - 1000 Ljubljana, Slovenija    M: trud@trud.si    T: 00386 (0)1 360 28 20    F: 00386 (0)1 360 28 07  |  Avtorji