domov
- FAQ
VIRTUALNI
KATALOGI


POTOVANJA
POČITNICE
ROMANJA
KRIŽARJENJA
LETALSKE KARTE
DOMOV > ZEMLJEVID POTOVANJ > EVROPA > TENERIFE/ AKTIVNE POčITNICE > Tenerife, aktivne počitnice
Tenerife, aktivne počitnice
od 04.feb.2019
do 09.feb.2019
Cena
595 (najmanj 25 potnikov),
645 (najmanj 15 potnikov),
> Program potovanja
1. dan: Maribor-Ljubljana-Bergamo-Tenerife
Organiziran transfer iz Slovenije (iz Maribora, Celja, Ljubljane ...) v jutranjih urah. Vožnja do letališča Bergamo ter polet direktno proti Kanarskim otokom. Pristanek na otoku Tenerife v večernih urah. Prevoz do hotela v enega izmed obmorskih letovišč na otoku (predvidoma na južni del otoka na območje Playa de las Americas ali v največji turistični kraj na severnem delu otoka Puerto de la Cruz). Nastanitev v hotelu in nočitev.
2. dan: prosto ali celodnevni izlet po otoku
Zajtrk. Prosto za kopanje, sprehode v okolico in razne aktivnosti. Po želji celodnevni izlet po otoku (klifi Los Gigantes, vasica Erjos, razgledna točka El Tanque, vasica Garachico, najstarejše drevo na svetu ….). Večerja in nočitev v hotelu.
3. dan: prosto ali izlet na goro Teide
Zajtrk. Prost dan za uživanje, kopanje... Po želji izlet na vulkansko goro Teide, ki je najvišji vrh Španije in eden izmed redkih še aktivnih vulkanov v Evropi. Tudi možnost obiska katerega izmed tematskih parkov. Večerja in
nočitev v hotelu.
4. dan: prosto
Zajtrk in prost dan za kopanje in različne aktivnosti po dogovoru. Večerja in nočitev.
5. dan: prosto
Zajtrk in prost dan za kopanje in različne aktivnosti po dogovoru. Večerja in nočitev.
6. dan: Tenerife-Bergamo-Ljubljana-Maribor
Po zajtrku prosto dopoldne, nato transfer na letališče. Polet ob 14.20 proti Italiji in pristanek v Bergamu. Sledi še transfer v Slovenijo, kamor bo povratek v nočnih oz. jutranjih urah naslednjega dne.
Vaše mnenje
Vaše ime:
Kontakt (email ali telefon):
Naslov potovanja:
DODAJ SLIKO
Turisticna agencija TRUD I Krekov trg 1 SI - 1000 Ljubljana, Slovenija    M: trud@trud.si    T: 00386 (0)1 360 28 20    F: 00386 (0)1 360 28 07  |  Avtorji