domov
- FAQ
VIRTUALNI
KATALOGI


POTOVANJA
POČITNICE
ROMANJA
KRIŽARJENJA
LETALSKE KARTE
DOMOV > ZEMLJEVID POTOVANJ > EVROPA > TENERIFE/ AKTIVNE POčITNICE > Tenerife, aktivne počitnice
Tenerife, aktivne počitnice
od 27.jan.2020
do 01.feb.2020
Cena
645 (najmanj 20 potnikov),
> Program potovanja
1. dan: Ljubljana-Dunaj-Tenerife
Nočni transfer iz Slovenije (iz Ljubljane, Maribora) proti dunajskemu letališču. Polet ob 06.15 proti Kanarskim otokom. Pristanek na otoku Tenerife predvidoma ob 10.25 in transfer v enega izmed letovišč (predvidoma na območje Plays de las Americas ali v največji turistični kraj na severnem delu otoka Puerto de la Cruz). Čas za prvo spoznavanje kraja, kopanje.. Večerja in nočitev.
2. dan: prosto ali celodnevni izlet po otoku
Zajtrk. Prosto za kopanje, sprehode v okolico in razne aktivnosti. Po želji celodnevni izlet po otoku (klifi Los Gigantes, vasica Erjos, razgledna točka El Tanque, vasica Garachico, najstarejše drevo na svetu ….). Večerja in nočitev v hotelu.
3. dan: prosto ali izlet na goro Teide
Zajtrk. Prost dan za uživanje, kopanje... Po želji izlet na vulkansko goro Teide, ki je najvišji vrh Španije in eden izmed redkih še aktivnih vulkanov v Evropi. Tudi možnost obiska katerega izmed tematskih parkov. Večerja in nočitev v hotelu.
4. dan: prosto
Zajtrk in prost dan za kopanje in različne aktivnosti po dogovoru. Večerja in nočitev.
5. dan: prosto
Zajtrk in prost dan za kopanje in različne aktivnosti po dogovoru. Večerja in nočitev.
6. dan: Tenerife-Dunaj-Maribor-Ljubljana
Po zajtrku transfer na letališče. Polet ob 11.10 in pristanek na Dunaju predvidoma ob 17.05. Organiziran transfer do Maribora in Ljubljane, kamor se vrnemo v poznih večernih urah.
Vaše mnenje
Vaše ime:
Kontakt (email ali telefon):
Naslov potovanja:
DODAJ SLIKO
Turisticna agencija TRUD I Krekov trg 1 SI - 1000 Ljubljana, Slovenija    M: trud@trud.si    T: 00386 (0)1 360 28 20    F: 00386 (0)1 360 28 07  |  Avtorji