domov
- FAQ
VIRTUALNI
KATALOGI


POTOVANJA
POČITNICE
ROMANJA
KRIŽARJENJA
LETALSKE KARTE
Kratka predstavitev
in zgodovina Truda

TRUD je bil ustanovljen leta 1998, da bi svojim potnikom omogočal polno in kakovostno preživljanje prostega časa, ki v modernem svetu postaja vse bolj cenjena dobrina. Odločilna je bila zamisel, da bi mnogim omogočili organiziran obisk sorodnikov v Argentini. Obisku smo dodali še potovanje po Argentini in obisk največjih znemenitosti te prostrane dežele. Odziv je bil izreden, saj je v Argentino odpotovalo okrog 170 potnikov, zato je TRUD nadaljeval z organiziranjem potovanj po Evropi in svetu.
 
Kmalu je TRUD pridobil licenco IATA, ki omogoča rezervacijo in prodajo letalskih vozovnic vseh večjih svetovnih letalskih družb. 
 
Na svetovni turistični trg je nato kot strela z jasnega udaril 11. september 2001. Datum, ki je dodobra omajal turistično gopodarstvo, tako da so s svetovnega zemljevida turističnih ponudnikov izginili mnogi veliki svetovni tour-operaterji in številne letalske družbe. Agencija TRUD je novo razmerje sil na turističnem trgu sprejela kot izziv in se še bolj zakopala v delo in iskanje najboljših rešitev za svoje goste. Tako danes lahko s ponosom povemo, da smo svoje potnike odpeljali že v vse evropske države in da smo dodobra prečesali ameriški kontinent, avstralske širjave, spoznali lepote Azije in skrivnosti Afrike. Pred nami pa so seveda vedno novi izzivi, odkrivanje novih dežel in kultur.

Razviti želimo tudi receptivni turizem (incoming) in pokazati našo lepo Slovenijo čim več obiskovalcem iz tujine.
Želimo vam srečno pot na vseh koncih sveta!
Turisticna agencija TRUD I Krekov trg 1 SI - 1000 Ljubljana, Slovenija    M: [email protected]    T: 00386 (0)1 360 28 20    F: 00386 (0)1 360 28 07  |  Avtorji