domov
- FAQ
VIRTUALNI
KATALOGI


POTOVANJA
POČITNICE
ROMANJA
KRIŽARJENJA
LETALSKE KARTE
ZDA in Toronto
New York, Washington, Niagarski slapovi, Toronto
od 25.apr.2020
do 03.maj.2020
Cena
1.890 (najmanj 35 potnikov),
1.990 (najmanj 25 potnikov),
> Program potovanja
1. dan: Maribor-Ljubljana-Trst-Washinghton
Zbor potnikov na letališču v Trstu (za doplačilo možnost organiziranega prevoza). Dopoldanski polet preko Frankfurta v ZDA. Pristanek in vožnja v Washington. Nočitev.
2. dan: Washinghton
Zajtrk. Ves dan spoznavanje znamenitosti Washingtona, prestolnice Združenih držav Amerike: Lincolnov, Rooseveltov in Washingtonov mavzolej, Kapitolski grič, Bela hiša, Pentagon, pokopališče Arlington. Nočitev.
3. dan: Washinghton-Amiši-Cornig
Po zajtrku odhod v državo Pensilvanija do Lancaster Countyja. Ta predel je znan kot dežela Amišev. Obisk tipične amiške farme. Nadaljevanje poti in prihod v Cornig. Nastanitev in nočitev.
4. dan: Niagarski slapovi
Po zajtrku vožnja ob Ontarijskem jezeru do znamenitih Niagarskih slapov. Ogled veličastnih slapov. Po želji vožnja z ladjico pod slapove. Sledi nastanitev, predvidoma na kanadski strani.
5. dan: Toronto
Vožnja ob Ontarijskem jezeru do največjega kanadskega mesta Toronta. Po prihodu v mesto panoramska vožnja in ogledi: parlamentarna poslopja, mestna hiša, Eaton Center, nabrežje. Možen vzpon na 550-metrski stolp CN, od koder se nudi
razgled na mesto in jezero. Vožnja iz Toronta ob Ontarijskem jezeru nazaj do hotela. Nočitev.
6. dan: Buffalo-New York
Po zajtrku prestop nazaj v ZDA in vožnja preko zvezne države New York. Proti večeru prihod v New York. Prvi panoramski krog skozi mesto, namestitev v hotelu in nočitev.
7. dan: New York
Celodnevni ogled znamenitosti v središču New Yorka: Zgornji in Spodnji Manhattan, Peta avenija, Wall Street, Centralni park, Liberty Island s kipom svobode. Po želji obisk nebotičnika Empire State Building. Možnost vožnje z ladjico po reki Hudson. Nočitev.
8. dan: New York
Zajtrk. Prost dan za samostojno odkrivanje mesta, dodatne oglede, obisk muzejev, nakupe… Večerni transfer na letališče in nočni polet proti Evropi.
9. dan: Trst-Ljubljana-Maribor
Pristanek v Trstu in po želji še transfer v Slovenijo.
Vaše mnenje
Vaše ime:
Kontakt (email ali telefon):
Naslov potovanja:
DODAJ SLIKO
Turisticna agencija TRUD I Krekov trg 1 SI - 1000 Ljubljana, Slovenija    M: trud@trud.si    T: 00386 (0)1 360 28 20    F: 00386 (0)1 360 28 07  |  Avtorji