domov
- FAQ
VIRTUALNI
KATALOGI


POTOVANJA
POČITNICE
ROMANJA
KRIŽARJENJA
LETALSKE KARTE
ZDA in Toronto
New York, Washington, Niagarski slapovi, Toronto
od 27.apr.2019
do 04.maj.2019
Cena
1.790 (najmanj 25 potnikov),
1.890 (najmanj 15 potnikov),
> Program potovanja
1. dan: Ljubljana-Maribor-Toronto
Zgodnji transfer do letališča na Dunaju in direkten polet proti Kanadi. Po pristanku v Torontu ogled mesta: parlamentarna poslopja, mestna hiša, Eaton Center, nabrežje. Možen vzpon na 550-metrski stolp CN, od koder se nudi razgled na mesto in jezero. Namestitev v hotelu in nočitev.
2. dan: Toronto-Niagarski slapovi-Cornig
Po zajtrku vožnja ob Ontarijskem jezeru do znamenitih Niagarskih slapov. Ogled veličastnih slapov med jezeroma Erie in Ontario z kanadske in po prečkanju meje z ZDA še z ameriške strani. Popoldansko nadaljevanje vožnje v zvezno državo New York proti mestu Corning. Nastanitev v hotelu nekje na tem območju in nočitev.
3. dan: Pensilvanija-Amiši-Washinghton
Po zajtrku odhod v državo Pensilvanija do Lancaster Countyja. Ta predel je znan kot dežela
Amišev. Obisk tipične amiške farme. Nadaljevanje poti in prihod v Washington D.C. Nastanitev in nočitev.
4. dan: Washington
Zajtrk. Ves dan spoznavanje znamenitosti Washingtona, prestolnice Združenih držav Amerike: Lincolnov, Rooseveltov in Washingtonov mavzolej, Kapitolski grič, Bela hiša, Pentagon, pokopališče Arlington. Nočitev.
5. dan: Filadelfija-New York
Po zajtrku odhod v Filadelfijo, prvo prestolnico Združenih držav Amerike. Ogled mesta: Park neodvisnosti (zvon svobode, dvorana neodvisnosti), Wallnut Street, mestna hiša. Nadaljevanje poti in večerni prihod v New York. Namestitev.
6. dan: New York
Celodnevni ogled znamenitosti v središču New Yorka: Zgornji in Spodnji Manhattan, Peta avenija, Wall Street, Centralni park, Liberty Island s kipom svobode. Obisk nebotičnika Empire State Building. Ta dan se prevažamo z javnim prevozom. Nočitev.
7. dan: New York-Evropa
Prosti dan za samostojno odkrivanje mesta, dodatne oglede, nakupe… Večerni transfer na letališče in polet proti Evropi.
8. dan: Dunaj-Maribor-Ljubljana
Pristanek in prevoz do odhodnih krajev.
Vaše mnenje
Vaše ime:
Kontakt (email ali telefon):
Naslov potovanja:
DODAJ SLIKO
Turisticna agencija TRUD I Krekov trg 1 SI - 1000 Ljubljana, Slovenija    M: trud@trud.si    T: 00386 (0)1 360 28 20    F: 00386 (0)1 360 28 07  |  Avtorji