Turistična agencija Trud
Medžugorje
Prenesi PDF

Medžugorje

Duhovno vodstvo

Zagotovljen odhod
Od 07.10. do 08.10.2024

že 169€

Cene in doplačila

Medžugorje

Cene

  • najmanj 40 potnikov 169€

Vključuje

avtobusni prevoz, 1 x polpenzion v Medžugorju (zajtrk in večerja), dvoposteljna soba v hotelu ali penzionu, obisk komune Cenacolo, duhovno vodstvo.

Doplačila po želji

enoposteljna soba 25 evrov.

Medžugorje

Šest hrvaških otrok, starih od 10 do 16 let, je 24. junija 1981 sporočilo, da se jim je prikazala Devica Marija in se jim predstavila kot Kraljica miru. Vsakemu od njih je pustila vrsto sporočil, ki jih še danes sporoča prek njih. To se je zgodilo v majhnem mestu v nekdanji Jugoslaviji, imenovanem Medžugorje. Od takrat Medžugorje, ki leži na jugozahodu Hercegovine, nedaleč od meje s Hrvaško, ni bilo nikoli več enako, saj romarji že skoraj 40 let vsak dan hodijo na kraj, kjer se vidcem prikazuje Devica Marija, in poslušajo sporočila, ki jih prek vidcev daje.

Medžugorje
Ljubljana-Medžugorje

1. dan

Ljubljana-Medžugorje

Odhod iz Ljubljane ob 4.00 zjutraj. Okoli poldneva prispemo v Medžugorje. Po prihodu nastanitev v hotelu. Nato se bomo povzpeli na Crnico, kjer se je Marija prvič prikazala medžugorskim otrokom. Popoldne možnost za spoved. Večer...

Preberi več
Medžugorje-Ljubljana

2. dan

Medžugorje-Ljubljana

Zgodaj zjutraj se povzpnemo na Križevac, hrib nad vasjo, kjer stoji križ, postavljen ob 1900. obletnici Kristusove smrti. Po povratku imamo zajtrk, nato pa mašo. Nekaj prostega časa za osebno molitev, nakup spominkov… Popoldan o...

Preberi več
1 Ljubljana-Medžugorje
2 Medžugorje-Ljubljana
2 Days

Medžugorje

2 Days

1. dan

Ljubljana-Medžugorje

Odhod iz Ljubljane ob 4.00 zjutraj. Okoli poldneva prispemo v Medžugorje. Po prihodu nastanitev v hotelu. Nato se bomo povzpeli na Crnico, kjer se je Marija prvič prikazala medžugorskim otrokom. Popoldne možnost za spoved. Večerna maša. Večerja ter nočitev.

Ljubljana-Medžugorje

2. dan

Medžugorje-Ljubljana

Zgodaj zjutraj se povzpnemo na Križevac, hrib nad vasjo, kjer stoji križ, postavljen ob 1900. obletnici Kristusove smrti. Po povratku imamo zajtrk, nato pa mašo. Nekaj prostega časa za osebno molitev, nakup spominkov… Popoldan obiščemo komuno Cenacolo, kjer mladi, ki so se srečali z raznimi odvisnostmi, lahko najdejo vero in vrnitev v normalno življenje. Sledi povratek proti Sloveniji. Prihod v Slovenijo okoli polnoči.

Medžugorje-Ljubljana

Medžugorje