domov
- FAQ
VIRTUALNI
KATALOGI


POTOVANJA
POČITNICE
ROMANJA
KRIŽARJENJA
LETALSKE KARTE
DOMOV > ZEMLJEVID POTOVANJ > EVROPA > ALBANIJA > Silvestrovanje v Albaniji
Silvestrovanje v Albaniji
Novo leto v deželi orlov
od 29.dec.2019
do 01.jan.2020
Cena
639 (najmanj 40 potnikov),
> Program potovanja
1. dan: Ljubljana-Tirana-Golem
Zbor potnikov na letališču Brnik oz. organiziran prevoz do enega bližjih letališč (Benetke ali Dunaj). Polet letala proti Albaniji predvidoma v opoldanskih ali zgodnejših popoldanskih urah. Pristanek na letališču v Tirani.Po ureditvi formalnosti sledi vožnja v albansko prestolnico Tirano in krožni ogled: Skenderbegov trg, urni stolp, opera, nacionalna knjižnica, Ethem Begova mošeja, gledališče, ostanek enega izmed zloglasnih bunkerjev... Po krajši pavzi v središču mesta sledi transfer do obmorskega letovišča Golem v bližini Drača. Nastanitev v hotelu Premium Beach*****. Čas za prvo spoznavanje okolice... Večerja, živa glasba, zabava in nočitev v hotelu.
2. dan: Drač, Kruje
Zajtrk v hotelu. Prost dan za kopanje v hotelskem bazenu, welness, sprehode v okolico. Po želji izlet v Drač in Krujo z vključenim kosilom (vožnja mimo pristanišča in ogled starega jedra Drača z mestnim obzidjem in amfiteatrom, ortodoksno cerkvijo, beneškim stolpom, mestno hišo, mošejo... Vožnja v staro albansko prestolnico Kruje in ogled Skenderbegove trdnjave in muzeja, čas za nakup tipičnih spominkov na tamkašnjem bazarju, vrnitev v hotel ob obalo ...). Večerja, živa glasba, zabava in nočitev v hotelu.
3. dan: Berat
Zajtrk v hotelu. Prost dan v hotelu za koriščenje hotelskih storitev oz. po želji izlet v v Berat – mesto tisočerih oken, ki velja za eno najstarejših in tudi najlepših (vožnja do Berata, ogled gradu in cerkve sv. Onufrija, ki je znana po ikonah, postanek v mestnem jedru ... Popoldanska vrnitev v hotel). Počitek in priprava na najdaljšo noč. Zvečer začetek bogate silvestrske večerje v hotelski restavraciji z živo glasbo in zabavnim programom (pijača vključena ves večer). Polnočni šampanjec, ognjemet in zabava do zgodnjih ur.
4. dan: Tirana-Ljubljana
Kasnejši zajtrk v hotelu in opoldanski transfer na letališče v Tirani. Polet letala Adrie Airways ob 14.40 proti Ljubljani, predviden pristanek ob 16.15. Zaključek potovanja.
Vaše mnenje
Vaše ime:
Kontakt (email ali telefon):
Naslov potovanja:
DODAJ SLIKO
Turisticna agencija TRUD I Krekov trg 1 SI - 1000 Ljubljana, Slovenija    M: trud@trud.si    T: 00386 (0)1 360 28 20    F: 00386 (0)1 360 28 07  |  Avtorji