Vizija

Vizija turistične agencije TRUD je postati vodilna slovenska agencija pri organizaciji razpisnih potovanj v evropske dežele in na druge kontinente.

Z namenom uresničevanja te vizije bo agencija širila svojo prodajno mrežo po Sloveniji. Poslovanje bo temeljilo na dolgoročnem sodelovanju s slovenskimi in tujimi partnerji.


Poslanstvo

Turistična agencija TRUD je moderna turistična agencija, ki svojim gostom ponuja celotno paleto turističnih storitev na enem mestu: potovanja in romanja tako za skupine kot posameznike po vsem svetu, obisk poslovnih sejmov, rezervacije letalskih kart, hotelov in počitnic, najem avtomobilov in drugih prevoznih sredstev, urejanje zdravstvenega zavarovanja.

Agencija vseskozi spremlja trende na turističnem trgu in ves čas ponuja nove in zanimive produkte.

Poudarek je na najboljšem razmerju med kvaliteto in ceno. Želimo vas pokazati vsak kotiček našega planeta po primerni ceni in s kakovostnimi storitvami. 

Agencija poudarja tudi družbeno odgovornost in vključevanje v okolje, zaposlenim pa ponuja sproščeno delovno okolje.

Naše prednosti so bogate izkušnje, prilagodljivost, kreativnost in inovativnost, predanost delu in potniku.

Smo družbeno odgovorno podjetje

Na Trudu se zavedamo pomena družbeno odgovornega podjetja, kar dokazujemo z aktivnostmi, ki jih spodbujamo v lokalni in širši družbeni skupnosti. Mednje sodijo sredstva za humanitarne namene in sponzorstva. V okviru teh akcij podpiramo mnoge predloge, ki jih posamezniki in organizacije naslovijo na našo agencijo. 

Z vsemi poslovnimi partnerji želimo razviti dolgoročne odnose in medsebojno zaupanje, saj je le poglobljeno skupno sodelovanje pogoj za uspeh na dinamičnem turističnem trgu.