domov
- FAQ
VIRTUALNI
KATALOGI


POTOVANJA
POČITNICE
ROMANJA
KRIŽARJENJA
LETALSKE KARTE
Zadar
Aktivne počitnice
od 28.avg.2021
do 02.sep.2021
Cena
399 (najmanj 40 potnikov),
435 (najmanj 30 potnikov),
> Program potovanja
1. dan: Maribor-Ljubljana-Zadar
Jutranji odhod iz Slovenije in vožnja na Hrvaško z vmesnimi postanki. V zgodnjih popoldanskih urah prihod v Zadar in namestitev v hotelu Kolovare 4****. Po namestitvi prosto za prvo spoznavanje okolice, čas za prvo kopanje... Večerja in nočitev v hotelu.
2. dan: Zadar
Zajtrk. Dopoldanski odhod v center Zadra in peš ogled starega mestnega jedra: trg petih fontan, knežja palača, mestna hiša, cerkev sv. Donata, katedrala sv. Anastazija, znamenite "morske orgle"...). Nekaj prostega za samostojne oglede, obisk tržnice... Vrnitev v hotel in prosto popoldne za kopanje. Večerja in nočitev v hotelu.
3. dan: otok Ugljan
Zajtrk. Peš odhod do pristanišča v Zadru in izlet na otok Ugljan. Vožnja z ladjo iz Zadra v mesto Preko, krajši ogled, čas za samostojno odkrivanje mesta in kopanje… Povratek v Zadar in vrnitev v hotel v popoldanskih urah. Prosto za kopanje oz. ostale aktivnosti. Večerja in nočitev v hotelu.
4. dan: prosto in možnost izletov
Prosta dneva za kopanje, polpenzioni v hotelu. Možne različne aktivnosti po želji, samostojne oglede v Zadru ali okolici... (po želji in dogovoru z vodnikom se bodo organizirali
tudi dodatni izleti v okolico: npr. izlet v Starigrad in nacionalni park Paklenica, izlet z ladjico na Kornate ... ). Nočitev v hotelu.
5. dan: prosto in možnost izletov
Prosta dneva za kopanje, polpenzioni v hotelu. Možne različne aktivnosti po želji, samostojne oglede v Zadru ali okolici... (po želji in dogovoru z vodnikom se bodo organizirali tudi dodatni izleti v okolico: npr. izlet v Starigrad in nacionalni park Paklenica, izlet z ladjico na Kornate ... ). Nočitev v hotelu.
6. dan: Zadar-Ljubljana-Maribor
Zajtrk in odhod avtobusa iz Zadra. Sledi povratek v Slovenijo.
Vaše mnenje
Vaše ime:
Kontakt (email ali telefon):
Naslov potovanja:
DODAJ SLIKO
Turisticna agencija TRUD I Krekov trg 1 SI - 1000 Ljubljana, Slovenija    M: [email protected]    T: 00386 (0)1 360 28 20    F: 00386 (0)1 360 28 07  |  Avtorji