domov
- FAQ
VIRTUALNI
KATALOGI


POTOVANJA
POČITNICE
ROMANJA
KRIŽARJENJA
LETALSKE KARTE
Vizija
 
Vizija turistične agencije TRUD je postati vodilna slovenska agencija pri organizaciji razpisnih potovanj v evropske dežele in na druge kontinente. 
 
Z namenom uresničevanje te vizije bo agencija širila svojo prodajno mrežo po Sloveniji. Poslovanje bo temeljilo na dolgoročnem sodelovanju s slovenskimi in tujimi partnerji. 
 
Poslanstvo
 
Turistična agencija TRUD je moderna turistična agencija, ki svojim gostom ponuja celotno paleto turističnih storitev na enem mestu: potovanja in romanja tako za skupine kot posameznike po vsem svetu, obisk poslovnih sejmov, rezervacije letalskih kart, hotelov in počitnic, najem avtomobilov in drugih prevoznih sredstev, urejanje zdravstvenega zavarovanja. 
 
Agencija vseskozi spremlja trende na turističnem trgu in ves čas ponuja nove in zanimive produkte. Poudarek je na najboljšem razmerju med kvaliteto in ceno. Želimo vas pokazati vsak kotiček našega planeta po primerni ceni in s kakovostnimi storitvami. 
 
Agencija poudarja tudi družbeno odgovornost in vključevanje v okolje, zaposlenim pa ponuja sproščeno delovno okolje. 
 
Naše prednosti so bogate izkušnje, prilagodljivost, kreativnost in inovativnost, predanost delu in potniku. 
Turisticna agencija TRUD I Krekov trg 1 SI - 1000 Ljubljana, Slovenija    M: [email protected]    T: 00386 (0)1 360 28 20    F: 00386 (0)1 360 28 07  |  Avtorji