Turistična agencija Trud
Vis ob koncu poletja, 5 dni
Prenesi PDF

Vis ob koncu poletja, 5 dni

Sončenje na peščenih plažah, kopanje v čistem in toplem morju, sprehodi ob obali … 

Zbiramo prijave
Od 28.09. do 02.10.2024

Od 425€

Cene in doplačila

Otok Vis

Cene

  • Najmanj 45 potnikov 425€
  • Najmanj 25 potnikov 465€

Vključuje

prevoz do Splita in nazaj, vožnja s trajektom na Vis, 4 polpenzioni (dvoposteljne sobe, vsi obroki so samopostrežni) v hotelu Biševo, oglede Komiže z vodnikom, slovenskega vodnika.

Doplačila po želji

enoposteljna soba 100 evrov, soba z balkonom – morska stran 25 evrov/osebo (na voljo je omejeno število takih sob), izlet z ladjo na Biševo 50 evrov, izlet po otoku 30 evrov.

Dodatne informacije

HOTEL BIŠEVO ima sicer 2**, a je zelo prijeten in ima vse za nepozaben oddih (je edini hotel v Komiži). Pred hotelom se nahaja čudovita plaža, vsi obroki so samopostrežni.

Otok Vis

Leži v srednjedalmatinskem arhipelagu, ki slovi po milem podnebju, bujnem mediteranskem rastju in modrem ter nadvse čistem morju. Slikoviti izleti z ladjo: otok Biševo z Modro špiljo, z ladjo okoli otoka Vis.

Ribiška ladja v sončnem zahodu ob otoku Vis
Split

1. dan

Ljubljana - Split - Vis

Jutranji odhod iz Ljubljane. Vožnja v Split, največje mesto Dalmacije in veliko pristanišče. Od tod se bomo s trajektom odpeljali na Vis, otok v srednjedalmatinskem arhipelagu, ki slovi po milem podnebju, bujnem mediteranskem ra...

Preberi več
Komiža na Visu

2. dan

Komiža

Zajtrk. Komiža je stara ribiška vasica in pristanišče, ki ima zelo slikovito lego pod hribom Hum - to je tudi najvišji vrh otoka, obkrožajo pa ga lepe peščene plaže. Ogledali si bomo glavne znamenitosti, Ribiški muzej v beneški ...

Preberi več
Kopanje na plažah Visa

3. dan

izlet po otoku in kopanje

Zajtrk. Po želji se odpravimo na izlet po notranjosti otoka (doplačilo). Videli bomo Titovo špiljo, letališče in druge otoške zanimivosti. Sprehodimo se tudi po glavnem mestu otoka Visu, starodavni Issi in vidimo glavne znamenit...

Preberi več
Modra špilja na Biševu

4. dan

Modra Špilja na Biševu

Zajtrk. Prosto za kopanje, sprehode ali počitek. Po želji izlet z ladjo (doplačilo) na otoček Biševo. Na otočku je več jam - špilj, najlepša in najbolj obiskana pa je Modra špilja v zalivu Balun. V jamo, ki jo ob lepem vremenu i...

Preberi več
Vis

5. dan

Split - Ljubljana

Zajtrk. Prosto do odhoda trajekta v Split. Večerna vrnitev v Ljubljano.

Preberi več
1 Ljubljana - Split - Vis
2 Komiža
3 izlet po otoku in kopanje
4 Modra Špilja na Biševu
5 Split - Ljubljana
5 Days

Vis ob koncu poletja, 5 dni

5 Days

1. dan

Ljubljana - Split - Vis

Jutranji odhod iz Ljubljane. Vožnja v Split, največje mesto Dalmacije in veliko pristanišče. Od tod se bomo s trajektom odpeljali na Vis, otok v srednjedalmatinskem arhipelagu, ki slovi po milem podnebju, bujnem mediteranskem rastju in modrem ter nadvse čistem morju. Nadaljevanje poti na zahodni del otoka v Komižo. Naš hotel leži sredi zelenja ob lepi plaži. Nastanitev, večerja in nočitev.

Split

2. dan

Komiža

Zajtrk. Komiža je stara ribiška vasica in pristanišče, ki ima zelo slikovito lego pod hribom Hum - to je tudi najvišji vrh otoka, obkrožajo pa ga lepe peščene plaže. Ogledali si bomo glavne znamenitosti, Ribiški muzej v beneški kuli, sprehodili se bomo do samostana sv. Nikolaja. Prosto za kopanje in počitek. Večerja in nočitev.

Komiža na Visu

3. dan

izlet po otoku in kopanje

Zajtrk. Po želji se odpravimo na izlet po notranjosti otoka (doplačilo). Videli bomo Titovo špiljo, letališče in druge otoške zanimivosti. Sprehodimo se tudi po glavnem mestu otoka Visu, starodavni Issi in vidimo glavne znamenitosti od antike do danes: arheološki muzej, palače, župnijsko cerkev... Prosto popoldne za kopanje. Večerja in nočitev.

Kopanje na plažah Visa

4. dan

Modra Špilja na Biševu

Zajtrk. Prosto za kopanje, sprehode ali počitek. Po želji izlet z ladjo (doplačilo) na otoček Biševo. Na otočku je več jam - špilj, najlepša in najbolj obiskana pa je Modra špilja v zalivu Balun. V jamo, ki jo ob lepem vremenu in mirnem morju ožarja modra svetloba, se bomo peljali z manjšimi čolni. Nato se bomo z ladjo zapeljali še na drugo stran otoka v Porat, kjer bo kosilo. Popoldne vrnitev v Komižo. Večerja in nočitev.

Modra špilja na Biševu

5. dan

Split - Ljubljana

Zajtrk. Prosto do odhoda trajekta v Split. Večerna vrnitev v Ljubljano.

Vis

Vis ob koncu poletja, 5 dni

Izjave naših potnikov

Tokrat sva z vašo agencijo potovala prvič, vendar pa zanesljivo ne zadnjič.

Vis - aktivne počitnice

Spoštovani !

S soprogo sva udeležila "Počitnic na Visu" v organizaciji vaše turistične agencije. Želela bi se vam iskreno zahvaliti za ves vaš "trud", ki ste ga vložili v organizacijo teh počitnic, saj so potekale brezhibno, brez kakršnihkoli zapletov in na višjem nivoju, kot bi ga kot turist lahko pričakoval. Res ni bilo na razpolago sob z balkonom, vendar balkona zaradi obilo (možnih) ogledov različnih znamenitosti sploh nismo potrebovali, saj smo bili več ali manj izven sob. Sobe so bile urejene, klimatizirane in čiste, hrana je bila odlična, osebje pa zelo prijazno. Vsekakor pa je češnjo na torti dodala naša (vaša) odlična vodnica, ki si zasluži še posebno pohvalo. Ne samo, da je skrbela za nas praktično 24 ur na dan, kot da smo njeni domači in je poskrbela tudi za izvrstno vzdušje v skupini, s svojimi organizacijskimi sposobnostmi, znanjem, obsežnimi in natančnimi razlagami, vključevanjem lokalnega prebivalstva za dopolnitev pogleda na zgodovino otoka in krajev na otoku, s svojo dobro voljo in nasmehom, je poskrbela, da smo se na počitnicah počutili zares izvrstno in so nam vsem kar nekako prehitro minile. Zato vas vljudno prosim, da se gospe Juditi v mojem imenu in imenu moje žene tudi vi lepo zahvalite. Počitnice v Komiži so bile za naju s soprogo zares čudovite in resnična sprostitev od napornega vsakdana. Tokrat sva z vašo agencijo potovala prvič, vendar pa zanesljivo ne zadnjič. Vsekakor vas bova priporočila tudi najinim prijateljem in znancem. Hvala lepa za čudovit dopust in še veliko uspešnih potovanj vam želiva. Lep pozdrav,

Marjeta in Marcel Feder
Marjeta in Marcel Feder

Zapisi in vtisi

Vabimo vas na nepozabno potovanje, ki vas bo začaralo za vedno...

Več zapisov

Kam na aktivne počitnice?
Modro-bele ladjice v privezu v obalnem mestecu

Kam na aktivne počitnice?